Με γνώμονα την ολοκληρωμένη παρέμβαση εξοικονόμησης ενέργειας στον οικιακό κτηριακό ανακοινώθηκε και υλοποιείται το Πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ΄ οίκον». Με το πρόγραμμα αυτό παρέχεται στους πολίτες ένα άμεσο οικονομικό όφελος το οποίο θα προκύψει από τη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας που υπολογίζεται έως και 60 % για πλήρη μόνωση μιας μονοκατοικίας.

Η χρήση και μόνο θερμομονωτικών κουφωμάτων στο σπίτι σας, μπορεί να στηρίξει αποφασιστικά την μείωση των αναγκών θέρμανσης και ψύξης των κατοικιών οι οποίες καταναλώνουν τα μεγαλύτερα ενεργειακά κονδύλια των νοικοκυριών. Σύμφωνα με έρευνες, η χρήση ενός κουφώματος αλουμινίου με θερμοδιακοπή μειώνει την απώλεια θερμότητας έως και 35% σε σχέση με ένα απλό κούφωμα, ενώ μπορεί να μειώσει τα έξοδα θέρμανσης έως και κατά 25%.

Τα θερμομονωτικά κουφώματα που έχει αναπτύξει η ALUMIL κατατάσσονται στις υψηλότερες κατηγορίες απόδοσης βάση των ευρωπαϊκών αλλά και διεθνών προδιαγραφών. Η εταιρεία έχει σχεδιάσει και παράγει μόνη της το ειδικό υλικό από υαλοενισχυμένο πολυαμίδιο, το οποίο χρησιμοποιείται ως θερμοδιακόπτης στην κατασκευή των θερμομονωτικών κουφωμάτων.

H εταιρία μας BIOSET ΒΑΡΔΗΣ ΜΙΧΑΚΗΣ Α.Ε. ακoλουθώντας τις απαιτήσεις της εποχής μας και καλύπτοντας τις ανάγκες σας μπορεί να σας παρέχει τις κατασκευές και εργασίες τοποθετήσεις-αντικατάστασης κουφωμάτων με ενσωματωμένους υαλοπίνακες και αλλαγής υαλοπινάκων οι οποίες είναι πλήρως συμμορφωμένες με το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ΄ οίκον» και να σας παραδώσει πλήρη φάκελο εγγράφων όσο αφόρα τις κατασκευές μας.

  • «ΕΝ ISO 9001:2008» στην παραγωγή και τοποθέτηση συστημάτων αλουμινίου.
  • Συμμόρφωση με τις απαιτήσεις « ΕΝ 1279-2» σε ότι αφορά τα διπλά θερμομονωτικά κρύσταλλα σε κατοικίες και δομικές κατασκευές
  • Πιστοποίηση εναρμόνισης της εταιρίας μας με τις τεχνικές προδιαγραφές της ALUMIL σύμφωνα με τα πρότυπα «ΕΝ 14351-1» και «ΕΝ 13830»
  • Πιστοποιητικά θερμικής απόδοσης(Uf) χρησιμοποιημένων τυπολογιών-σειρών κουφωμάτων από το Ιft Roseneheim
  • Λογισμικό υπολογισμού θερμικής απόδοσης(Uf) ανά κατασκευή.

Κάντε like στο Facebook

για να ενημερώνεστε για τις προσφορές μας

Τελευταία έργα